miercuri, 29 iunie 2016

SPLAT & BUZZSTORE


                                                SPLAT & BUZZSTORE



                          Daca esti unul dintre acei oameni care pur si simplu nu pot refuza provocarile, BUZZStore te invita sa descoperi, intr-o noua campanie de testare, pasta de dinti inovatoare Splat, potrivia celor care pleaca in cautarea unei aventuri de cum deschid ochii.


                Splat transforma visele indraznete in realitate si te provoaca la dimineti altfel cu o gama de produse de ingrijire dentara altfel: pasta de dinti neagra pentru albire, pasta de dinti cu ingreidente afrodiziace, spuma de gura inovatoare si alte produse care te ajuta sa te bucuri de viata mai mult si sa ai incredere ca orice vis se poate transforma in realitate.  




                    Centrul ştiintific propriu împreună cu cei mai importanţi specialişti din domeniu se ocupă de crearea şi cercetarea componentelor produselor SPLAT. Exclusivitatea cercetărilor noastre este protejată prin certificatele şi brevetele ruse şi internationale.
                Produsele SPLAT sunt fabricate din cele mai bune componente ale principalilor producatori mondiali la ecofabrica proprie – Organic Pharmaceuticals – şi la fabricile moderne a partenerilor nostri din Europa şi Japonia.
                  Sistemul de management al calității și de producție este certificat în conformitate cu standardele internaționale GMP Cosmetics (ISO 22716), ISO 9001.
Responsabilitatea față de mediu este o parte a filosofiei companiei.
                   Sistemul de management ecologic al platoului de producere SPLAT a fost certificat în conformitate cu cerinţele ISO 14001.
                   Timp de mai mult de 5 ani au  sprijinit programul de neutralizare a emisiilor de CO2 şi împreună cu partenerii noştri în fiece an plantăm citeva hectare de copaci in toată lumea.
           Fabrica de produse SPLAT este situată într-o zonă ecologic curată numită Valdai. Sunt conștienți de responsabilitatea noastră faţă de natură și fac tot posibilul pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului.
           Produsele SPLAT sunt certificate conform directivei Produselor cosmetice ale UE. Eficacitatea clinică înaltă a lor este demonstrată în timpul cercetărilor complexe in principalele instituții ştiintifice ale Rusiei, statelor UE şi Japoniei.
Sistemul de management al calității și certificare a produselor are baza necesară pentru înregistrare pe piața internațională, în conformitate cu cerinţele legislației naționale.


                                                PRODUSE
















                                        Splat - Blackwood



- Foarte buna pentru fumatori si este pasta mea preferata de dinti de culoare neagra - Blackwood asigura o respiratie proaspata de lunga durata, albeste dintii in mod natural, are efect antibacterian.Extactul din boabe de ienupar si complexul de ingrediente active asigura protectia antibacteriana si previne formarea de placa dentara.

- Contine un antiseptic foarte eficient BIOSOL, care previne dezvoltarea bacteriilor si mentine tonusul gingival.
Dovedit clinic
Efect hemostatic 70,6%.
Efect de curatare 97,3%.
Efect antiinflamator 93,8%
Efect de albire 50%.
Dupa doar o saptamana de la utilizare a efecientizat procesul de albire al danturii mele, iar respiratia mea este mereu racoritoare! Și o poți găsi în farmaciile Sensiblu la un pret accesibil.

  Blackwood
‪#‎buzzsplat‬‪#‎buzzstore‬
‪#‎SPLAT‬, BUZZStore




Daca si tu iti doresti sa fi un Buzzer te invit pe acest link sa iti faci cont si sa testezi


 http://buzzers.ro/invite/7d8a0ddf3ecdbabaed1f5e34f7302aae