marți, 26 iunie 2018

#Schauma si #BUZZStore



  Testare Schauma Nature Moments Coconut Water  



         Sunt membra #Buzzstore si am fost invitata sa testez si sa-mi spun parerea despre  noile produse pentru par de la Schwarzkopf, mai exact despre samponul si balsamul Schauma  #naturemoments #Coconut #Water.

        Ce am primit in kitul #buzzschauma ?
  • un sampon Schauma 250 ml
  • un balsam, 200 ml
  • 1 prosop pufos cu logoul Schauma
  • 5 sapunuri artizanale cu aroma de cocos pe care sa le ofer prietenilor
  • 5 brosuri informative
  • 1 ghid de buzz

           Mi-a placut mirosul din momentul desigilarii coletului, cand am folosit samponul am ramas profund impresionata de parfumul pe care l-a lasat parului meu. 
        Urmatorul pas a fost sa citesc despre aceste produse si despre ingredientele folosite. Apa de nuca de cocos are proprietanti de catifelare, iar floarea de lotus este recunoscuta drept unul din secretele esentiale ale frumusetii asiatice. In plus produselenu contin siliconi sau coloranti artificiali, contine esente de origine 100% naturala si sunt certificate dermatologic 

          Brand-ul Schwarzkopf de care sigur ați auzit, are o experiență de peste 120 de ani în înfrumusețarea și îngrijirea părului, producătorii inspirați din natură ne oferă remediul pentru părul foarte uscat și deteriorat – șamponul/balsamul cu apă de nucă de cocos din Indonezia și floare de lotus, produse ce fac parte din gama Nature Moments. 

           Formula regeneratoare hidratează instant părul, oferindu-i finețe și suplete. Pentru un plus de hidratare, am folosit șamponul împreună cu balsamul de păr din aceași gama.
Dacă nu știați - apa de nucă de cocos este rețeta tropicală a hidratării, fiind renumită pentru textura sa răcoritoare și proprietățile sale de catifelare, iar floarea de lotus este recunoscută drept unul din secretele esențiale ale frumuseți asiatice.
  
        Sunt foarte incantata de samponul si balsamul pentru par Shauma Nature Moments Indonesian Coconut Water. După primele utilizări am sesizat diferenta: parul ramane fin, matasos, are un aspect îngrijit, miroase foarte placut si cel mai important Nu am facut matreata. 

Il recomand cu drag.

Daca si tu iti doresti sa fi un Buzzer te invit pe acest link sa iti faci cont si sa testezi

https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=19031