joi, 26 iulie 2018




      Avon True Miracle Glow - Nutra Effects

#Avon #buzzstoreromania #buzzAvon #nutraeffects #avonskincare #avontrue #miraclegow




            In aceasta noua campanie de testare vom avea grija de tenul nostru, cu ajutorul unei game de ingrijire pe baza de uleiuri pretioase. Nicicand ritualul zilnic de frumusete nu a fost mai usor si mai accesibil! Potrivita tuturor tipurilor de ten, chiar si pentru tenul sensibil, aceasta gama nu contine parabeni sau coloranti si este testata alergologic.
Descopera ingrijirea de care ai nevoie in trei pasi simpli
Ce trebuie sa faci? Simplu...

1. PENTRU SEARA – Curatare in profunzime. Machiajul si impuritatile depuse pe ten de-a lungul zilei sunt usor inlaturate gratie formulei pe baza de uleiuri pretioase, fara sapun. Tenul ramane curat, fara senzatie de piele grasa, stralucitor.
2. PENTRU NOAPTE – Regenerare in profunzime. In timpul noptii, intreg corpul nostru se regenereaza, la fel si tenul. Mentine-ti tenul tanar cu acest elixir cu proprietati de regenerare datorita celor 5 uleiuri pretioase. Avand o textura usoara, elixirul pentru ten este o sursa foarte bogata de nutrienti, hranind pielea in profunzime si redandu-i aspectul sanatos si ferm.
3. PENTRU DIMINEATA – Hranire intensiva. Dimineata, la trezire, corpul are nevoie de hidratare, la fel si pielea ta. Alege aceasta crema cu microcapsule cu 5 uleiuri pretioase pentru hranirea tenului in profunzime. Nu lasa pielea grasa sau lipicioasa si este ideala ca baza pentru machiaj.


      
Crema hranitoare cu ulei incapsulat. 5 uleiuri pretioase incapsulate pentru a oferi un efect puternic la contactul cu pielea. • hraneste pielea• asigura nivelul necesar de hidratare• formula ce se absoarbe cu usurinta

Mod de utilizare: aplica in fiecare dimineata si seara pe pielea curata. 1 capsula = 5 uleiuri pretioase Ulei Babassu - stimuleaza productia de colagen Ulei fructul pasiunii - stimuleaza productia de elastina Ulei marula - ofera netezire Ulei din cafea verde - ofera nivelul necesar de hidratare Ulei din seminte de in - intareste bariera de protectie a tenului.

Babassu - Passiflora - Marula - Seminte In
  

Babassu este un palmier, care este originar din partea de nord-est a Braziliei. Acest palmier este sursa de ulei de babassu, care este extras folosind metoda de presă rece din nuci care cresc pe ea

Pe lângă faptul că sunt utilizate la gătit, ulei de babassu are mai multe alte utilizări. Unele dintre utilizările sunt după cum urmează:
Combustibil
Lubrifiant
Săpunuri
Produse cosmetic
Acest ulei non-gras este un excelent emolient de piele, în special pentru tipurile de ten gras si uscat. Acesta devine ușor absorbit de piele, făcându-l moale și netedă. Se poate hidrata pielea și păstrați-l hidratat. Se poate face pielea uscată și descuamată netedă și moale; în timp ce se poate face pielea gras să apară sănătos și lucios. Uleiul, atunci când este aplicat pe piele, echilibrează uleiurile naturale ale pielii.

Passiflora este o liana care creste in regiunile tropicale si subtropicale in special in zonele in care cresc portocalii. Fructul pasiunii sau maracuja in Brazilia, este un fruct foarte apreciat.
Din samburii acestui fruct se obtine uleiul de fructul pasiunii, un ulei original, exotic si foarte apreciat pentru bioflavonoidele si vitaminele pe care le contine si care ii confera proprietati deosebite impotriva radicalilor liberi si a semnelor de imbatranire.
Uleiul de fructul pasiunii regenereaza si hraneste pielea delicata, uscata si parul uscat si fin. Ulei fin, uscat si penetrant, uleiul de fructul pasiunii poate fi folosit oricand si pe toate zonele corpului deoarece patrunde imediat in piele, nu lasa urme grase si nu pateaza imbracamintea.
Parfumul uleiului de fructul pasiunii, usor salbatic la inceput, lasa loc apoi, unei arome delicate si proaspete ce sigur va va incanta
Ulei de fructul pasiunii bio, bogat in bioflavonoide si vitamine este recomandat in special pielii foarte uscate, descuamate, pielii fragile, ochi, gat, decolteu, parului fin si foarte uscat.

Uleiul de marula extras din nucile arborelui de marula (Sclerocarya birrea)
Uleiul de marula este extras din nucile arborelui de marula care se găsește în Africa.
Conține nutrienți, antioxidanți, vitamine și acizi grași omega ce ajută sănătății organismului uman.

Uleiul de marula are o textură ușoară, nu lasă urme grase și este absorbit rapid în piele. Uleiul este potrivit pentru toate tipurile de piele.
Ca acizi grași monosaturați are omega 9 – oleic și omega 6 – oleic, ce ajută la hidratarea în profunzime a pielii, dar și la prevenirea iritațiilor, ajută elasticității pielii.
Uleiul este indicat și pentru că repară efectele dăunătoare ale soarelui, dar calmează și iritațiile, roșeața.
Printre antioxidații din compoziția sa se numără vitamina C, vitamina E, compuși fenolici, aminoacizi esențiali și flavonoide ce ajută sănpătății la nivel celular și protejează împotriva radicalilor liberi.
De asemenea, vitamina E din compoziție ajută și la producția de colagen și elastină făcând ca pielea ta să fie mai fermă.
Are proprietăți antimicrobiene, fapt ce vin în ajutorul pielii cu probleme.

Uleiul din seminţele de in există în alimentaţia oamenilor de mai bine de 9.000 de ani, și sunt dovezi care localizează încă de atunci, în Siria Uleiul de in este benefic pentru piele: vitamina B şi acizii graşi contribuie la sănătatea pielii, o fac mai elastică, reduc ridurile, iar antioxidanţii opresc îmbătrânirea prematură. Uleiul de in te ajută să scapi de acnee, roşeaţă, eczema.

Astfel noua crema #Miracle #Glow Nourishing Oil cream #AvonTrueNutraEfects contine toate aceste uleiuri incapsulate folosindu-se foarte usor masand pana la absorbtia integrala  a capsulelor  aplicanu-se de 2 ori pe zi  pe pielea curate pe fata si gat .

Uleiul de curatare din aceeasi gama #Avon True Nutra Effects – indeparteaza orice tip  de machiaj si curata pielea in profunzime, fara a oferi un aspect uleios fiind benefic  si pentru tenul mixt
Elixirul pentru  fata ajuta la hranirea, hidratarea si fortificarea pielii, redandu-i aspectul sanatos si ferm acesta se foloseste dupa curatare si noaptea inainte de culcare.



Daca iti doresti sa faci parte din #BUZZStore te poti inscrie accesand link-ul https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=19031