sâmbătă, 26 martie 2016

Cabana Cozia

                                                  Cabana Cozia 




    In articolul trecut v-am povestit traseul spre varful Cozia, ajunsi intr-un final fericit la Cabana Cozia. Un loc linistit si pitoresc situat la 1573 metri si are 50 de locuri de cazare, restaurant cu grup sanitar in interior si televizor, cazarea costa 25 pat/persoane/zi.  
    Un sfat inainte sa plecati la drum spre cabana, sa va asigurati si sa ii sunati inainte cu o zi dar si in ziua respectiva, ca stie de sosirea voastra si sa aibe timp de a incalzi camera. Noi de exemplu nu am avut inspiratia de ai suna inca o data si in ziua plecari deoarece am crezut ca o data ce stabilesti aceste lucruri nu mai este nevoie de alte interventii, dar dna cabaniera mai si uita dupa cum a spus. Astfel dupa 6 ore de mers ninsi si infrigurati am ajuns in camera cu 8 locuri si mai inghetata decat noi, dar pe parcursul noptii totul a revenit la normal.
 




  Restaurantul este cu specific romanesc cel putin asa arata spun acest lucru deoarece nu ai de unde alege ce sa mananci, iti spune exact cat si ce ai nevoie, de exemplu o supa de pui, piure instant un pic sarat si o fripturica de porc mai bine facuta spre prea bine facuta, ceaiul si vinul fiert a fost excelent.



 
    Asadar daca doriti sa mergeti intr-o aventura si nu sunteti prea mofturosi la anumite lucruri si tot ce va doriti dupa un  traseu frumos si obositor este un acoperis deasupra capului, un pic de caldura si o masa calda atunci acesta este locul.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu